Currently set to Index
Currently set to Follow

Vraag een monstermap of documentatiemap aan

We delen graag onze kennis zodat je een goed beeld hebt wat ons product kan toevoegen binnen een inrichtingsproject. Daarom hebben we een aantal middelen samengesteld die samen het complete verhaal voor je vertellen: een monstermap voor whiteboards, een monsterdoos voor akoestische panelen en een uitgebreide documentatiemap.

Documentatiemap

De Chameleon Writing documentaiemap bevat het complete verhaal dat u nodig heeft om zelfstandig onze producten te gebruiken of voor te schrijven in projecten. Denk aan onderwerpen als:

  • materiaalspecificaties
  • alles over duurzaamheid van het product
  • onderhoud
  • montage
  • enz.

Monstermap whiteboard

Het strakke schrijfoppervlak met levenslange garantie, de haarscherpe randafwerking; om écht overtuigd te raken van de kwaliteit van een Chameleon whiteboard, moet je het voelen. Wanneer je een klein paneeltje uit onze monstermap naast een willekeurige whiteboardfolie houdt, dan ervaar je het verschil.

Monstermap Acoustics

Door een whiteboard te combineren met akoestische panelen ontstaat een wandoppervlak met kleur én akoustische prestaties. Met de Acoustics sampledoos krijg je een realistisch beeld van de kleuren en materialen.

Liever documentatie digitaal ontvangen? Laat het ons weten.