Currently set to Index
Currently set to Follow

Wat is ‘Double Coated’ emaille?

Whiteboards en grote whiteboardoppervlakken worden ingezet binnen bedrijven en onderwijsinstellingen, maar ook bijvoorbeeld zorginstellingen of horeca. In een klaslokaal wordt er dagelijks op geschreven en ook in vergaderruimtes, projectruimtes en conferentiezalen is het whiteboard een echt gebruiksvoorwerp. Bij zulk intensief gebruik wordt een duurzaam product gevraagd. Goed leesbaar, goed beschrijfbaar en vooral uitstekend wisbaar. Want de grootste ergernis is een whiteboard dat niet schoon te krijgen is.

Chameleon whiteboards staan garant voor levenslang perfect schrijven en wissen. Op deze pagina lees je meer over het materiaalgebruik wat de hoge kwaliteit van onze whiteboards bepaalt. Daarnaast lees je over de verschillende opties wat betreft het oppervlak. Op veel pagina’s in deze site zie je producten met een wit schrijfoppervlak. In principe kunnen alle producten ook gemaakt worden met een van de andere oppervlakken.

Wat bepaalt de kwaliteit van een Chameleon whiteboard?

1. Double coated emaille oppervlak
Chameleon whiteboard oppervlak bestaat uit meerdere componenten die samen met een dubbele emaillelaag samengesmolten worden. Dat smelten gebeurt bij een temperatuur van 800˚C. Daardoor ontstaat een glashard oppervlak met eigenschappen die zorgen voor perfect whiteboardgebruik. Het emaille oppervlak is volledig brandwerend volgens certificaatnummer NM-2744.

2. Massieve kern
Chameleon whiteboards bevatten, in tegenstelling tot budget whiteboards, een massieve kern*. Dat geeft het bord stabiliteit en maakt het oppervlak beter bestand tegen stoten. De kern is gemaakt van FSC® gecertificeerd MDF (Licensiecode C-137061). Het gebruikte MDF voldoet aan brandklasse Euroklasse D volgens de nieuwe Europese classificaties.

Graffiti bestendig en

bestendig tegen chemicaliën

Ultrastrak oppervlak

en groter zichtcomfort

Krasbestendig, stootbestendig

en kleurvast

100% CO2 gecompenseerde productie

Magneethoudend

voor alle soorten magneten

Antibacteriële en -virale

werking van het oppervlak

Levenslange garantie

op schrijven en wissen

Oppervlak opties

Op deze website staan de meeste whiteboard producten afgebeeld met wit emaille. Alle producten kunnen ook in een van onderstaande uitvoeringen geproduceerd worden. Hiervoor zijn niet altijd artikelnummers gemaakt, maar omdat wij een zelfproducerend bedrijf zijn is er heel veel mogelijk op aanvraag.

Emaille wit: Meest gekozen en hoogste kwaliteit whiteboard oppervlak in de markt.

Emaille grijs: zelfde kwaliteit als wit emaille, oppervlak licht gebobbeld (ook wel ‘sinaasappelhuid’ genoemd)

Emaille blauw: zelfde kwaliteit als wit emaille, oppervlak licht gebobbeld (ook wel ‘sinaasappelhuid’ genoemd)